Skip to main content

Beste allemaal,

Zojuist heb ik de inschrijving opgezet binnen Biljartpoint – standbeheer voor de avond en dag competitie teams 2023-2024.

Enkele aandachtspunten:

  • Mochten er beperkingen zijn m.b.t. aantal teams t.o.v. aantal beschikbare tafels op locatie dan kun je dit aangeven bij het veld “Opmerkingen”. Let op; vul dit veld dan in voor elk team wat wordt ingeschreven vanuit je vereniging. Ik probeer rekening te houden met deze beperkingen maar kan niet garanderen dat dit altijd lukt. Ik doe mijn best.
  • “Biljart vereniging…” en “Biljart club…” in naam van teams graag afkorten als “BV” en “BC”.
  • Sponsornamen in de teamnaam is toegestaan, maar hou het graag kort en bondig.
  • Als er bij het opgeven van de spelers in het team enkele spelers missen in de keuzelijst, dan betekent dit dat deze spelers of niet geregistreerd staan bij de KNBB en/of ze niet CCS (avond competitie) en/of CCR (dag competitie) lidmaatschap hebben. Het beste is om dit eerst te corrigeren in https://www.mijnknbb.nl en dan 1 of 2 dagen later het team in te schrijven via Biljartpoint (spelers moeten dan zichtbaar zijn)
  • Bij het toevoegen van spelers met een bestaand bondsnummer (bijvoorbeeld als er van club gewisseld wordt; Als je binnen mijnknbb.nl op de juiste manier, voornaam, initialen, achternaam en geboortedatum opgeeft dan wordt het bestaande bondsnummers gebruikt. Mocht er toch iets fout gaan en de speler krijgt een nieuw nummer dan dien je dit direct me de KNBB te corrigeren via la@knbb.nl. Ik kan hier zelf niks aan doen.
  • Mocht dit echt nodig zijn om een werkbare competitie op te zetten dan kan ik volgens de reglementen beslissen om een team in een andere klasse in te delen dan waar men zicht voor opgeeft.
  • Teams kunnen tot en met 15 juni worden opgegeven, het later toevoegen van spelers is geen probleem. Gaarne dan per mail verzoek naar mij direct.
  • Vragen en opmerkingen bij ‘hoge’ voorkeur per email.

Groet,

Olav Verhoef

Wedstrijdleider Teams – KNBB District Friesland