Skip to main content

Hervatting van de competitie

Vanaf donderdag 26 januari hebben we de competitie weer kunnen hervatten. HIER < —–   vind je de link voor info.

Omdat er diverse wedstrijden niet meer gespeeld kunnen worden is er een gat in de competities ontstaan.

Om toch op het eind van iedere competitie op een gelijk aantal gespeelde wedstrijden uit te komen, heb ik eerst enkele rondes verwijderd. Maar daarmee was ik er nog niet.  Want niet ieder team had op het moment van lockdown evenveel wedstrijden gespeeld en bijna alle competities hebben een oneven aantal teams.

Om niet het hele schema overhoop te halen heb ik enkele wedstrijden uit de lockdown periode laten staan en andere wedstrijden uit de nog te spelen wedstrijden verwijderd.  Daarmee kan het voorkomen dat je soms niet tegen elk team uit de competitie een wedstrijd speelt, of dat 2 teams van een vereniging nu bijna op het eind tegen elkaar kan spelen. Het lijkt daarmee een scheef beeld, maar om de competitie met evenveel wedstrijden te beëindigen had eerste de prioriteit.

Met de maatregel van de Horeca,  om 22.00 sluiten, kun je de wedstrijden eerder beginnen dan 19:30 uur.  

Tijdens de competitie zal er GEEN herziening van de moyennes worden doorgevoerd zoals normaliter gebruikelijk is op de helft van de competitie. De herziening wordt doorgevoerd nadat de competities zijn afgerond. Dit heeft zijn voors en tegens, daar zijn wij ons van bewust.

In alle competities zullen wedstrijden uit de lockdown periode verplaatst  moeten gaan worden. Omdat het individuele wedstrijden betreft kan ik de te verplaatsen wedstrijden niet van nieuwe datums voorzien, dat is teveel werk en foutgevoelig.

Hoe gaan we nu verder:

Je begint gewoon te spelen volgens schema in BP.

Wedstrijden met een datum van vóór 26-01-2021 dienen VERPLAATST en gespeeld te zijn ……   uiterlijk 29 april.

  1. Ik wil een beroep doen op de teamleiders om tijdig nieuwe speeldata overeen te komen en in het systeem in te voeren.  Wacht niet tot de laatste weken.
  2. Er geldt voor de rest van het seizoen geen beperking van 14 dagen voor het verplaatsen van wedstrijden.   Aanvangstijden mogen vroeger.

Verplaatsen van wedstrijden zullen de teamleiders onderling ZELF moeten regelen en in systeem aanpassen.  Geef in het vak opmerkingen aan:   LOCKDOWN.

Voor de TE VERPLAATSEN  wedstrijden is de periode van half APRIL  t/m 29 APRIL gereserveerd.
Die wedstrijden mogen echter ook eerder gespeeld worden.

Na 29 APRIL  kunnen   GEEN   wedstrijden meer worden gespeeld, omdat systeem dan gesloten is.

Bij vragen, graag meteen contact opnemen, bij voorkeur via mail.

mvrgr L. Stockmann